Φ. Βελεσιώτου: Παραλίγο να ακυρώσω το γάμο μου για να μη χάσω αγώνα μπάσκετ

Η Φωτεινή Βελεσιώτου μίλησε (και τραγούδησε), στην ΕΡΤ και την εκπομπή Στούντιο 4, για τα σχολικά και φοιτητικά της χρόνια, την καριέρα στη μουσική και την αγάπη που είχε από μικρή για τον αθλητισμό.

Η κ. Βελεσιώτου, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μέλισσες», μίλησε για την αγάπη της για το μπάσκετ και τις ομάδες της Θεσσαλονίκης στις οποίες αγωνίστηκε και διηγήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία «ήμουνα δασκάλα σε σχολείο και γύρναγα, πετούσα τα πράγματά μου, έβαζα φόρμες και άντε για προπόνηση, αγώνα. Δηλαδή τι να πω, ότι θα ακύρωνα και το γάμο μου για να μην χάσω τον αγώνα; γιατί την ίδια ώρα του γάμου μου βάλανε αγώνα!».

Τραγουδούσα καθιστή και κοιτούσα το πάτωμα

Για την περίοδο της επιτυχίας του τραγουδιού «Μέλισσες» και τη συνεργασία με τον Γιώργο Καζαντζή η κ. Βελεσιώτου είπε «Ήμουνα Θεσσαλονίκη τότε, ήδη τραγουδούσα. Από το ’83 μέχρι το 2007 είχα στην πλάτη μου περίπου 20 χρόνια τραγουδιού και άρχισα να κάνω και συναυλίες με τον Γιώργο τον Καζαντζή. Είναι ο άνθρωπος που με σήκωσε από την καρέκλα γιατί στα ταβερνάκια τραγουδούσα καθιστή, και μάλιστα πολύ καθιστή και (τα μάτια) πάτωμα. Εκεί να μη χάσω τα πλακάκια. Ο Γιώργος λοιπόν ευθύνεται για το όρθιο του πράγματος».

Δεν ήρθα στην Αθήνα για την καριέρα

Σχολιάζοντας το γιατί επέλεξε να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και να μετακομίσει στην Αθήνα, η κ. Βελεσιώτου είπε πως «δεν ήρθα λόγω καριέρας. Τα έφερε η ζωή μου έτσι και ήρθα εδώ. Εδώ είναι πλέον η ζωή μου», ενώ όταν ρωτήθηκε αν ήταν κάποιος έρωτας που την έφερε αρκέστηκε στην απάντηση «μπορεί και ναι».

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος