Eurovision Top 50: Ψηφίστε τώρα το κορυφαίο τραγούδι του θεσμού

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision είναι πλέον στην τελική ευθεία και οι διοργανωτές δίνουν τη δυνατότητα στους φίλους του θεσμού σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα, να επιλέξουν τα αγαπημένα τους τραγούδια από τους τελικούς στα 65 χρόνια της ιστορίας του θεσμού.

Οι ελληνικές… κάλπες έχουν ανοίξει στον ακόλουθο σύνδεσμο και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 16 Μαΐου:

https://www.esctop50.com/eurovisiongreece/1

Σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε να δημιουργήσετε τη λίστα με τα αγαπημένα σας τραγούδια, καθώς επίσης και να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Η διαδικασία θα φέρει κοντά τους φίλους της διοργάνωσης σε όλη την Ευρώπη και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αναδειχθεί μεταξύ άλλων το κορυφαίο τραγούδι όλου του θεσμού.

 Η ελληνική συμμετοχή

Λίγες μόνο ημέρες πριν από την έναρξη της Eurovision 2021 και η Στεφανία Λυμπερακάκη δίνει μέσα από τη συνέντευξή της στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΦλΕΡΤ» τις τελευταίες εξελίξεις για την ελληνική συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Στεφανία στη συνέντευξή της μίλησε για την ενασχόλησή της με τη μουσική από τότε που ήταν μικρό παιδί, για τις τελευταίες προετοιμασίες λίγο πριν τον φετινό διαγωνισμό, αλλά και για τις συμβουλές που της έδωσαν άλλοι καλλιτέχνες, που είχαν συμμετάσχει στη Eurovision στο παρελθόν.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή και την ερμηνεία της του «Last Dance».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος