Eurovision 2024: Η πρώτη μετάδοση του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι στις 21:00 στην ΕΡΤ1

Σε πρώτη μετάδοση θα παρουσιαστεί το βιντεοκλίπ και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision. Η παρουσίαση θα γίνει στις 9 το βράδυ στην ΕΡΤ1 στην έκτακτη βραδινή εκπομπή, «Eurovision σε είδον», με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. H εκπρόσωπός μας Μαρίνα Σάττι θα βρίσκεται στην εκπομπή για να μιλήσει για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής για τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί από τις 7 ως τις 11 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.

«Είναι τιμή μας που μας έδωσαν την άδεια να μπούμε σε αυτούς τους χώρους. Ελπίζω να φανούμε αντάξιοι κι εμείς», είπε η Μαρίνα Σάττι, όταν στα μέσα Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Από τις 37 χώρες που συμμετέχουν στη Εurovision 2024, προκρίνονται απευθείας στον Μεγάλο Τελικό στις 11 Μαΐου 2024, πέντε χώρες, οι λεγόμενες «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία), καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία. Από την κλήρωση καθορίστηκε σε ποιον Ημιτελικό θα ψηφίσει το κοινό των έξι χωρών.

Στον δεύτερο Ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στις 9 Μαΐου 2024 και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό του Ημιτελικού, θα διαγωνιστεί η Ελλάδα.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

EUROVISION CHANNEL: Το πρώτο κανάλι για τη Eurovision αποκλειστικά στο ERTFLIX

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος