Eurovision 2022: Η Ελλάδα διαγωνίζεται απόψε στον Α’ ημιτελικό – Άψογη η Αμάντα στην τελευταία πρόβα

15η εμφανίζεται απόψε η Ελλάδα στον Α’ ημιτελικό της Eurovision, διαγωνιζόμενη όχι μόνο για μία θέση στη δεκάδα που θα περάσει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, αλλά ακόμα και για την πρώτη θέση, για την οποία ανταγωνίζεται με την Ουκρανία και την Ολλανδία, σύμφωνα με τα προγνωστικά.

«Το σόου ήταν καταπληκτικό και όλα πήγαν καλά στη χθεσινή δεύτερη γενική πρόβα την οποία παρακολούθησαν όλες οι εθνικές επιτροπές των 18 χωρών που συμμετέχουν στον ημιτελικό και άλλων δύο από τις λεγόμενες Big5», δήλωσε σε ανταπόκρισή του στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άγις Μενούτης. «Η Αμάντα ήταν άψογη φωνητικά, το τραγούδι το έβγαλε σαν να ακους την ηχογραφημένη εκδοχή του».

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι άλλων χωρών που παρακολούθησαν την πρόβα, σχολίασαν αργότερα ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να βγει πρώτη, με βάση την συγκεκριμένη ερμηνεία. «Στο κοινό αρέσει η τελειότητα και αυτό ήταν άψογο φωνητικά και σκηνοθετικά, οπότε το κοινό θα το ψηφίσει, μου είπαν χαρακτηριστκά», σχολίασε ο Άγις Μενούτης.

Συντονιστείτε λοιπόν απόψε στις 22.00 στην ΕΡΤ1,το ERTFlix και το ertnews.gr, για να απολαύσετε κι εσείς αυτήν την ερμηνεία, αλλά και να ψηφίσετε το αγαπημένο σας τραγούδι (που δεν μπορεί να είναι της Ελλάδας, εκτός αν μας διαβάζετε αυτήν την στιγμή από κάπου αλλού)!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος