Η ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει είναι το θέμα της εκπομπής «Επτά» με τη Βάλια Πετούρη, που μεταδίδεται το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:00 στο ΕΡΤNEWS. Πρόκειται για μια ειδική δίωρη εκπομπή, αφιερωμένη στα κυριότερα θέματα που απασχόλησαν την Ελλάδα και τον κόσμο.
Επί τάπητος η σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, οι εκλογικές αναμετρήσεις, οι ανακατατάξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, οι πυρκαγιές, οι πλημμύρες στη Θεσσαλία από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» και φυσικά ο πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
Στη συζήτηση συμμετέχουν ο ομότιμος καθηγητής Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Γιώργος Πρεβελάκης, ο ζωγράφος Αχιλλέας Δρούγκας και ο εκδότης του οίκου «Μίνωας» Γιάννης Κωνστανταρόπουλος.
Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Λιακόγκονας με τη Βάλια Πετούρη παρουσιάζουν τα πρόσωπα, τους όρους και τις «λέξεις – κλειδιά» που απασχόλησαν περισσότερο τους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου το απερχόμενο έτος.
Ακόμη, στην εκπομπή παρουσιάζονται τα δημοφιλέστερα για το 2023 άρθρα του ενημερωτικού ιστότοπου της δημόσιας Τηλεόρασης, του ertnews.gr.
- E-mail εκπομπής: epta@ert.gr
- Facebook | Εκπομπή «Επτά»
- X (Twitter) | Ekpompi7
- Instagram | epta
Παρουσίαση – αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη
Δημοσιογραφική επιμέλεια – αρχισυνταξία κοντρόλ: Βαγγέλης Λιακόγκονας
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μητρόπουλος
Δημοσιογραφική παραγωγή: Μιχάλης Αρβανίτης, Γιώργος Γιαννιδάκης, Γιώργος Πανάγος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος