«ERTecho!»: Η νέα στέγη της μεγάλης ραδιοφωνικής οικογένειας της ΕΡΤ

H μεγάλη οικογένεια της ΕΡΤ καλωσορίζει τη νέα δωρεάν υπηρεσία ERTecho, που «εκπέμπει» –πιλοτικά στην αρχή– στη διεύθυνση www.ertecho.gr. Το ERTFLIX της Ελληνικής Ραδιοφωνίας είναι γεγονός!

Oλα τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και οι Τοπικοί Ραδιοσταθμοί, καθώς και τα νεοσύστατα webradios, αποκτούν το δικό τους ψηφιακό σπίτι, φιλικό προς τον χρήστη από οποιαδήποτε συσκευή, με σύγχρονη αισθητική, υψηλής πιστότητας ήχο, αναλυτικό πρόγραμμα ανά σταθμό και με pop up player, ώστε να ακούτε το αγαπημένο σας ραδιόφωνο, σερφάροντας παράλληλα.
«ERTecho!»: Η νέα στέγη της μεγάλης ραδιοφωνικής οικογένειας της ΕΡΤ
Εκτός από τα «Προσεχώς», με τις προαναγγελίες των εκπομπών από όλα τα ραδιόφωνα, περιηγηθείτε στην κατηγορία «Μη χάσετε» με ό,τι πιο ενδιαφέρον ακούστηκε το τελευταίο 48ωρο από το χώρο της ενημέρωσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της ομογένειας.

Στο ERTecho θα βρείτε ξεχωριστό OnDemand περιβάλλον για να ξανακούσετε την αγαπημένη σας εκπομπή, ενώ ειδικές ραδιοφωνικές παραγωγές αναρτώνται στην κατηγορία Podcasts, με διακριτό περιεχόμενο από τη γραμμική ακρόαση.

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και η Χορωδία της ΕΡΤ αποκτούν επίσης το νέο τους ψηφιακό σπίτι στο ERTecho. Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους, και ξανά on demand μοναδικές στιγμές των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ.
«ERTecho!»: Η νέα στέγη της μεγάλης ραδιοφωνικής οικογένειας της ΕΡΤ
Περισσότεροι από 200.000 ακροατές την εβδομάδα «συντονίζονταν» έως σήμερα online με τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ. Στο νέο περιβάλλον ERTecho, οι ραδιοφωνικές υπηρεσίες της ΕΡΤ ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο.

Σύντομα, η πλατφόρμα ERTecho θα παρέχει «προσωποποιημένες υπηρεσίες», ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε ακροατή/χρήστη, αλλά και θεματικές ενότητες με πλούσιο περιεχόμενο από το μοναδικό Αρχείο της ΕΡΤ.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα θα ενσωματωθούν στο application για κινητά και tablet του ERTecho για να έχετε πάντα μαζί σας τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος