Εnsight: To πρόγραμμα digital μέτρησης της ηλεκτρικής ενέργειας που διακρίθηκε στο ΜΙΤ Εnterprise Forum

Για την ελληνική startup εταιρεία που προβλέπει έγκυρα την κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη μίλησαν στην ΕΡΤ ο Απόλλωνας Κωνσταντόπουλος, συνιδρυτής του “Ensight” και η Aντιγόνη Μολοδάνωφ, εκτελεστική διευθύντρια του διαγωνισμού ΜΙΤ Εnterprise Forum Greece.

«Το πρόγραμμά μας είναι επιταχυντής για νέους επιχειρηματίες, όπως ο Απόλλωνας, και τους βοηθάμε να εξελίξουν τις επιχειρήσεις τους για να έχουν παγκόσμιο ενδιαφέρον» δήλωσε στις «Συνδέσεις» η κ. Μολοδάνωφ προσθέτοντας ότι η συνδρομή είναι δωρεάν.

«Μέσα από το διαγωνισμό μας αναδεικνύεται όχι μόνο το ταλέντο των νέων επιστημόνων αλλά δημιουργούνται και νέες θέσεις εργασίας. Από το 2015 που τρέχουμε το διαγωνισμό έχουμε επιταχύνει περισσότερες από 200 εταιρείες, 60 εκ των οποίων επεκτείνονται παγκοσμίως και έχουν συγκεντρώσει κεφάλαια  πάνω από 200 εκατ. ευρώ», δήλωσε η εκτελεστική διευθύντρια του ΜΙΤ Εnterprise Forum Greece.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο συνιδρυτής και CTO του προγράμματος “Ensight” εξήγησε ότι πήραν τις πληροφορίες που χανόντουσαν και με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης προσπαθούν να εξελίξουν ένα πρόγραμμα που θα βοηθήσει πάρα πολύ στην ελληνική αγορά.

«Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να εκπαιδεύσουμε τον χρήστη σε μια καλύτερη κατανάλωση ενέργειας» δήλωσε σχετικά ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος