Είδαμε τη νέα ταινία με τους Minions και είναι απολαυστική

Array

Τα άστρα και τα ζώδια μας βάλανε εμπόδια

Με αναφορά στους «Μισητούς 8», στην τριλογια του “Austin Powers”, «Καράτε κιντ», τις περιπέτειες της «Κλεοπάτρα Τζόουνς», και φυσικα τις ταινίες (και τις παρωδίες) του «Φου Μαν Τσου», την «Καλόγρια», τις ταινίες του Ματσίστα, και τον «Αστακό» του Λάνθιμου (καλα υπερβάλλουμε), οι δημιουργοί του «Εγώ ο Απαισιότατος» επιστρέφουν με τη νέα περιπέτεια από το spin off τους, τους Minions. Αυτά τα αταξινόμητα σε είδος και συμπεριφορά πλάσματα, που μόνο στο ζώδιο της Μπανάνας με ωροσκόπο στον απορροφητήρα μπορούν να ανήκουν, θα μπλέξουν σε μια αστρολογικών προεκτάσεων περιπέτεια. Βλέπετε οι μισητοι 6, θα κλέψουν ένα πετράδι και μαζί με αυτο τη δύναμη της ζωδιακής πέτρας που κινητοποιεί το σύμπαν. Όλα αυτά στο Σαν Φρανσίσκο της χρυσής εποχής των χίπις όπου η μόδα του Κουνγκ Φου ανθούσε μέσω της 7ης τέχνης.

Να σου πω τη μοίρα σου; Να σου πω το ριζικό σου;
*Spoiler alert*

Όπως φαντάζεστε από την παραπάνω περιγραφή τα κινέζικα ζώδια θα έχουν καταλυτική σημασία στην εξέλιξη της υπόθεσης. Μια καλόγρια φίδι, μια αφροαμερικανίδα δράκος, ένας καρκινο-πίθηκος, λιοντάρια και λοιπά ζώδια του κινέζικου ωροσκοπίου δίνουν τις ανάλογες ιδιότητες στους μεταλλαγμένους κακούς. Φυσικά από αυτό δεν γλιτώνουν και μερικά από τα minions. Που μεταμορφώνονται σε ένα τρυφερό λαγουδάκι, μια στρουμπουλή κότα και έναν cute τράγο.

Είδαμε τη νέα ταινία με τους Minions και είναι απολαυστική

Τα μαθήματα ορθοφωνίας έπιασαν τόπο

Έχουμε συνηθίσει τους minions να είναι πλήρως ακατανόητοι με ελάχιστες εξαιρέσεις τις λέξεις μπανάνα, μήλο, μπελό κλπ. Πλέον στο χάος γραμματικής και συντακτικού, βγάζουν ένα κάποιο νόημα.

Soundtrack από ντίσκο πάπια πεκίνου

Η ντίσκο μουσική ακούγεται από τσοπστικς αντι για βελόνα πικάπ. Έτσι, επιτυχίες όπως τα Funky town και born to be alive ακούγονται σε μια γλώσσα που άνετα μπορείτε να πείτε ότι «είναι κινέζικα».

Butt frontals

Θέλετε να δείτε το γυμνό σας αλλά πηγαίνετε σινεμά με τα παιδιά σας; Κανένα πρόβλημα. Οι πισινοί των minions εμφανίζονται σαν ολόγιομα φεγγάρια στον Αύγουστο…

Από το Πασίφικ Χάιτς στην Τσάινα Τάουν

Το Σαν Φρανσίσκο γίνεται τόπος εξέλιξης του μεγαλύτερου μέρους της δράσης. Από τις παράλογης κλίσης ανηφόρες που μόνο τραμ μπορει να τις ανεβει χωρίς να λαχανιάσει, στις κατηφόρες που μόνο τα minions μπορούν να κάνουν βαρελάκι χωρίς να σπάσουν κόκκαλα, καταλήγουμε στην υπέροχη Τσάινα Τάουν και τα στενά σοκάκια της. Φυσικά με κάθε αλλοπρόσαλλο καρτουνίστικο τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε.

Είδαμε τη νέα ταινία με τους Minions και είναι απολαυστική

Δυο μεγάλες αλήθειες

Αυτού του είδους οι ταινίες οφείλουν και φροντίζουν να έχουν τουλάχιστον δύο μαθήματα για τους μικρούς θεατές, έστω και με απροσδόκητο τρόπο. Έτσι, σύντομα θα μάθουμε ότι Never underestimate a dummy… και ότι «Η κακία είναι για τους μεγάλους». Αν δεν το διδαχθήκαμε στην κατάλληλη ηλικία, ας το μάθουμε τώρα οι μεγαλύτεροι.

Η ταινία θα διανεμηθεί πρώτα στην πρωτότυπη έκδοση και την επόμενη εβδομάδα μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με τη φωνή του Γιάννη Ζουγανέλη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος