Δήμητρα Παπαδοπούλου στην ΕΡΤ: Διαδήλωνα στο πεζοδρόμιο αλλά δεν ήμουν τολμηρή (video)

«Δίνουμε το στίγμα μας με τα ρούχα μας. Αυτά που φοράω σήμερα δηλαδή, είναι “εγώ”. Τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες, κάποτε δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά», είπε η ηθοποιός και σεναριογράφος Δήμητρα Παπαδοπούλου, καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Η ίδια έκανε γνωστό πως κάποτε δεν ασχολούταν καθόλου με την εξωτερική της εμφάνιση, όμως τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει.

«Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα “γυναίκα”. Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω πια, όπως έβγαινα από το μπάνιο», είπε ακόμα.

«Τα έζησα όλα, τα ξενύχτια, τις καταλήψεις, τις συμπλοκές. Τα πάντα. Να με κυνηγούν οι μπάτσοι και να μην ξέρω τον λόγο. Γιατί, δεν είμαι καμια συνειδητή αριστερή, που είχα διαβάσει τον Μαρξ και τον είχα αποδικωποιήσει και ήμουν συνειδητά στο πεζοδρόμιο για να ρίξω το σύστημα. Αλλά ακολουθούσα. Ξύλο δεν έφαγα. Δεν ήμουν πολύ τολμηρή, όταν άκουγα ότι θα γίνει μεγάλο νταβαντούρι, την έκανα με ελαφρά. Γιατί υπήρχαν φίλοι που την άλλη μέρα ήταν χτυπημένοι ή που ξενυχτήσαν στο τμήμα. Δεν ήθελα», δήλωσε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως στο παρελθόν διατηρούσε μπαρ στην περιοχή των Εξαρχείων, το οποίο την ενέπνευσε στη συγγραφή του βιβλίου της.

«Είχα πιάσει μια γκαρσονιέρα μόνη μου. Γυρνούσα στις 6 το πρωί. Είχα μπαρ με μια φίλη μου, αυτό είναι αλήθεια. Το είχα για να μπορέσω να αποκατασταθώ οικονομικά, ώστε να πάω μετά στη δραματική. Το ανοίξαμε με τα χρήματα του συζύγου της φίλης μου, που με βοήθησε πάρα πολύ, και του κάναμε απόσβεση. Γινόταν χαμός. Μεγάλο σουξέ. Έκλεινε η Μαυρομιχάλη. Πάλι οι μπάτσοι από πίσω. Όταν μεγάλωσα, κατάλαβα ότι αυτά είναι μυθιστορηματικά και είπα να τα γράψω».

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος