«Δίδυμη» επιτυχία στις Πανελλήνιες – Τι λένε στην ΕΡΤ η Σίσσυ και η Καίτη Καραγιάννη που αρίστευσαν και θα σπουδάσουν Ιατρική

Αρίστευσαν και περνούν στην Ιατρική σχολή δύο δίδυμες αδελφές, η Σίσσυ και η Καίτη Καραγιάννη, οι οποίες μίλησαν στην εκπομπή «Newsroom» της ΕΡΤ για το πώς κατάφεραν να επιτύχουν τις υψηλότατες βαθμολογίες που επιδίωκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις εξασφαλίζοντας την ταυτόχρονη είσοδό τους στην σχολή των ονείρων τους.

«Θέλει πάρα πολύ κόπο και πολύ διάβασμα, κυρίως προσωπικό διάβασμα, συγκέντρωση, προσήλωση στο στόχο και βοήθεια από τους καθηγητές» δήλωσε η 18χρονη Καίτη.

Περιγράφοντας την πορεία προς την αριστεία και την εισαγωγή στην Πανεπιστημιακή σχολή των ονείρων του η νεαρή κοπέλα από τη Νίκαια Αττικής δήλωσε ότι «υπήρχε άγχος, κούραση, ταλαιπωρία, κλάματα πολλές φορές αλλά είχαμε μία την άλλη. Ήμασταν μαζί σ’ αυτό».

Από την πλευρά η η Σίσσυ δήλωσε ότι το μυστικό της επιτυχίας έχει να κάνει με τη μέθοδο προσθέτοντας ότι χρειάζεται και η εξάσκηση ιδίως σε μαθήματα όπως Φυσική και Χημεία.

Όσον αφορά το πώς έγινε η προετοιμασία η Καίτη δήλωσε ότι είχαν προετοιμαστεί για δύσκολα (θέματα) χαρακτηρίζοντας τα θέματα που έπεσαν ούτε δύσκολα, ούτε εύκολα.

Μιλώντας για τη φοιτητική ζωή και τους στόχους τους για το μέλλον η Καίτη δήλωσε ότι θέλει να κάνουν μεταπτυχιακά και όταν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στην Ιατρική να βρουν μια δουλειά ενώ η Σίσσυ περιχαρής δήλωσε ότι μετα τις πολυπόθητες καλοκαιρινές διακοπές προέχει η απόκτηση διπλώματος οδήγησης.

Πηγή: Newsroom

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος