Χριστίνα Βίδου στην ΕΡΤ: Ένας μεγάλος έρωτας που είχα σκοτώθηκε – Το άκουσα στις ειδήσεις

Array

Για την συνεργασία τους, την άβολη γνωριμία τους και διάφορες πτυχές της ζωής τους μίλησαν στο «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4» η Χριστίνα Βίδου και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, παρουσιαστές της εκπομπής «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ.

Ο παρουσιαστής Κώστας Παπαχλιμίντζος είπε χαριτολογώντας για την ώρα που πρέπει να ξυπνάει για την εκπομπή: «Ούτε ήμασταν, ούτε είμαι νυχτερινός τύπος. Είναι δύσκολο, ζόρικο, βαρύ. Δεν θα έπρεπε να ξυπνάει κανείς στις τέσσερις το πρωί. Θα πήγαινα μπουζούκια και καπάκι δουλειά αν δεν είχα σχέση» ενώ η συμπαρουσιάστρια του πρόσθεσε: «Είμαι σε ηλικία που ξυπνάω παρά πολύ νωρίς. Δεν με ενοχλεί».

Για το ποιος «πάντρεψε» τηλεοπτικά τους δύο παρουσιαστές αποκάλυψαν: «Η συνάντηση μας πρώτα έτυχε και μετά πέτυχε. Είμαστε τελείως ακομπλεξάριστοι και κανείς δεν θέλει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν».

Τι είπαν για την γνωριμία τους

Αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, για την άβολη γνωριμία τους δηλώνοντας: «Πρώτη φορά είδα τη Χριστίνα να περνάει στο διάδρομο και έλεγα ”Παναγία μου τι ψηλή είναι αυτή. Τι ύψος έχει δεν της φαίνεται στο ραδιόφωνο που δεν την βλέπεις”» ενώ η Χριστίνα Βίδου πρόσθεσε: «Του μίλησα στο διάδρομο και μου μίλησε πολύ τυπικά, με χαμόγελο το οποίο δεν φαινότανε εξαιτίας της μάσκας».

Αποκάλυψαν, επίσης, ότι δεν είχαν κάνει κανένα δοκιμαστικό για την εκπομπή «Συνδέσεις» που παρουσιάζουν αναφέροντας: «Δεν κάναμε δοκιμαστικό. Βγήκαμε κατευθείαν στον αέρα. Δεν είχαμε γνωριστεί καν πέρα από το φευγαλέο στο διάδρομο. Μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει η εκπομπή λέω δοκιμαστικό δεν μου έχει πει κανείς να κάνω, να την γνωρίσω δεν μου είχε πει κανείς. Είπα να πάρω την πρωτοβουλία. Βρήκα τον αριθμό της και της λέω ”Γεια σου, είμαι ο Κώστας Παπαχλιμίντζος θες να γίνουμε φίλοι;’‘ και πήγαμε για φαγητό». «Από την πρώτη στιγμή με κέρδισε», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Η Χριστίνα Βίδου αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί σε τηλεφωνική σύσκεψη: «Είχα ξαπλώσει και είχα βάλει ανοιχτή ακρόαση το κινητό. Αρχίζουμε και μιλάμε και λέμε τα θέματα και ξαφνικά έκλεισα τα μάτια. Με ξύπνησε η κόρη μου. Συνέχιζαν να μιλάνε οι υπόλοιποι τρεις μια χαρά και εγώ άρχιζα ξαφνικά και πάλι να παίρνω μέρος στη συζήτηση».

«Άκουγα τη Χριστίνα στο ραδιόφωνο όταν ήμουν μαθητής Λυκείου» δήλωσε ο παρουσιαστής ενώ αποκάλυψε πως βρήκε την πρώτη του δουλειά: «Ήμουν στο Λονδίνο για μεταπτυχιακό. Είχα φτάσει 25 και έλεγα ”δεν έχεις δουλέψει με τη δημοσιογραφία πρέπει κάτι να κάνεις”. Τότε βρήκα μια άκρη στον Ελεύθερο Τύπο. Με είχαν λίγο στο περίμενε, στην αναμονή. Έστελνα κάποια πράγματα, κάποια μπαίνανε, κάποια όχι. Είχα ζητήσει από το Στέλιο Χατζιωάννου μια καλή συνέντευξη. Δεν το έβρισκα με τίποτα»

«Έρχεται η μέρα με τις βομβιστικές επιθέσεις στο μετρό του Λονδίνου που παρέλυσε το σύμπαν. Λέω αυτή είναι η ευκαιρία μου. Παίρνω εκείνο το πρωί την γραμματεία του και λέω μπορεί μήπως σήμερα; Μου λένε έχουν ακυρωθεί όλα τα ραντεβού και λέω θα έρθω. Πήρα το μετρό και πήγα. Έκανα τη συνέντευξη, πήγε πολύ καλά, έφερε ειδήσεις, τους άρεσε. Την έπαιξαν πρωτοσέλιδο και ξεκίνησα έτσι».

Η Χριστίνα Βίδου αποκάλυψε μια συγκλονιστική πτυχή της ζωής της: «Ένας μεγάλος έρωτας που είχα σκοτώθηκε. Αυτή η απώλεια ήταν ίσως από τις δυνατές της ζωής μου. Με κράτησε πάρα πολύ έξω από το παιχνίδι των προσωπικών σχέσεων. Ήμουν 24 και μέχρι και τα 33  ήμουν μόνη. Ένιωσα αυτό που χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου που δεν το περιμένεις, δεν γίνεται να λες, δεν γίνεται».

Ενώ πρόσθεσε: «Ήμασταν στα χωρίσματα αλλά τον αγαπούσα πάρα πολύ. Πήγαινα κανονικά στην βάρδιά μου και με έπαιρναν τηλέφωνο, αν είμαι καλά. Με πήρε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και μου είπε θα σου πω κάτι. Έγινε ένα τροχαίο και χτύπησε ο Πάνος. Είναι στην Βούλα. Το έκλεισα και πήγα εκεί κατευθείαν. Στο ραδιόφωνο είχαν πει, μην πείτε την είδηση μέχρι να το μάθει η Χριστίνα. Μετά το άκουσα στις ειδήσεις. Δεν καταλάβαινα τότε ότι χτίζω έναν τοίχο για να μην μπορέσεις να με ρίξεις. Ό, τι έχει να κάνει με απώλεια δεν θέλω να το δω στην τηλεόραση».

Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη της Χριστίνας Βίδου και του Κώστας Παπαχλιμίντζου στην ΕΡΤ και το ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4:

Πηγή: ΕΡΤ 
Επιμέλεια: Μαρίνα Τζάνου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος