Χρ. Δημάκου: Αρίστευσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις με 18.900 μόρια και αποκαλύπτει στην ΕΡΤ πώς πέτυχε τον στόχο της (video)

Είδε το όνομά της στη λίστα των αριστούχων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η Χριστίνα Δημάκου που συγκέντρωσε 18.900 μόρια στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ μίλησε στην ΕΡΤ για το πώς βλέπει το μέλλον της στη Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, όπου θα φοιτήσει.

«Από την πρώτη δημοτικού ήμουν από τις καλύτερες μαθήτριες στην τάξη και αρκετά συνεπής στις υποχρεώσεις μου. Δεν ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ σε ένα πρόγραμμα διαβάσματος καθημερινά», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι».

Απαντώντας στο τι την δυσκόλεψε είπε ότι αυτό ήταν η οργάνωση του χρόνου της αποκαλύπτοντας ότι με έναν σωστό προγραμματισμό δεν στερήθηκε τους φίλους της. Η ίδια μιλώντας για το πώς επέλεξε την σχολή της αρεσκείας της υποστήριξε πως ήταν μονόδρομος καθώς της αρέσουν τα ταξίδια και οι ξένες γλώσσες.

Μιλώντας για το τι προσμένει όταν με το καλό ολοκληρώσει τη φοίτησή της στην Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών δήλωσε πως την ενδιαφέρει μια καριέρα στο διπλωματικό σώμα καθώς σε διεθνείς οργανισμούς.

Παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα και στα παιδιά που δεν πέτυχαν με την πρώτη προσπάθεια την είσοδό τους στις σχολές που επιθυμούσαν προτρέποντάς τους να μην τα βάλουν κάτω και να δώσουν και πάλι εξετάσεις.

«Να μην απογοητεύονται και αν έχουν ένα στόχο να κάνουν ότι μπορούν για να το πετύχουν. Να ξαναδώσουν, αν αντέχουν αυτή τη διαδικασία, και να μη νομίζουν ότι τελείωσε η ζωή τους επειδή δεν πέρασαν στις Πανελλήνιες», δήλωσε η Χριστίνα Δημάκου.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Μπατζάκη | Από τις Έξι | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος