«Αγάπη παράνομη»: Όσα θα δείτε στα δύο νέα επεισόδια της μίνι σειράς (video)

Δύο συγκλονιστικά επεισόδια της νέας μίνι δραματικής σειράς εποχής «Αγάπη παράνομη», με απροσδόκητες ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις, θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, από τις 22:00 ως τις 24:00, στην ΕΡΤ1.

Η σειρά έξι επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Εένης Ζιώγα, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο με διπλό επεισόδιο, από τις 22:00 ως τις 24:00, «ζωντανεύει» με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωσταντίνου Θεοτόκη.

Μια ιστορία εγκληματικού πάθους, σε μια καταπιεστική πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων. Καθένας από τους ήρωες έρχεται αντιμέτωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά, που δεν τολμάει να ομολογήσει ούτε στον εαυτό του.

Επεισόδιο 3ο: «Ο πειρασμός»

Έρχονται τα Χριστούγεννα και όλοι στο σπίτι του Θεριανού προετοιμάζονται για τη γιορτή. Υπάρχει ένα κλίμα διάχυτης ευτυχίας και σ’ αυτό έχει συμβάλει πολύ η τρυφερή και χαρούμενη φύση της Χρυσαυγής.

Το νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται σε μια ερωτική παραζάλη. Μέσα σ’ αυτό  το κλίμα, κάποια στιγμή, ενώ βρίσκονται στον στάβλο, κάνουν έρωτα. Ο Θεριανός τούς βλέπει κατά τύχη, αλλά, αντί να φύγει, μένει και παρακολουθεί τη σκηνή μέχρι τέλους. Αυτό το γεγονός ανάβει ξανά το αρρωστημένο πάθος και τη ζήλια του, που για αρκετό καιρό είχε καταφέρει να καταπνίξει.
«Αγάπη παράνομη»: Όσα θα δείτε στα δύο νέα επεισόδια της μίνι σειράς (video)

Ανήμερα τα Χριστούγεννα κι ενώ στο τραπέζι όλοι οι υπόλοιποι είναι σε ευθυμία, ο Θεριανός, που έχει μεθύσει, αρχίζει να περιπαίζει τη νύφη του, υποχρεώνοντάς τη σαδιστικά να πιει μέχρι να μεθύσει και να χάσει τον έλεγχο.

Μερικές ημέρες αργότερα, στο καφενείο του χωριού, γίνεται μεγάλη κουβέντα για τα πολιτικά, η οποία οδηγεί σε έναν άγριο καβγά μεταξύ των θαμώνων. Ο Θεριανός, τύφλα στο μεθύσι, ορμάει σ’ έναν χωρικό και είναι έτοιμος να τον μαχαιρώσει.

Τον σταματάει ο πατέρας της Ευγενίας, ο Κωνσταντής, που τον βγάζει σηκωτό από το καφενείο. Ύστερα από όλα αυτά,  διχασμένος ανάμεσα στο πάθος του και στις ενοχές του, ο Θεριανός ξεσπάει σε λυγμούς, απαρηγόρητος.
«Αγάπη παράνομη»: Όσα θα δείτε στα δύο νέα επεισόδια της μίνι σειράς (video)

Επεισόδιο 4ο: «Η αποκάλυψη»

Ο Θεριανός βλέπει στον ύπνο του εφιάλτες και αναστατώνεται. Η Διαμάντω, η οποία κοιμάται δίπλα του, απελπίζεται. Αντιλαμβάνεται την εσωτερική πάλη του άντρα της, ο οποίος έχει ερωτευτεί τη νύφη τους, και προσπαθεί να βρει τρόπο να αποτρέψει το κακό.

Έτσι, την επόμενη μέρα, ανακοινώνει στον γιο της ότι πρέπει να πάρει τη γυναίκα του και να πάνε να μείνουν αλλού.
«Αγάπη παράνομη»: Όσα θα δείτε στα δύο νέα επεισόδια της μίνι σειράς (video)

Ο Γιώργης την ικετεύει να αλλάξει γνώμη γιατί, με την αποχώρησή τους από το σπίτι, θα στιγματιστεί η Χρυσαυγή ως «κακή νύφη». Η Διαμάντω, όμως, είναι αμετακίνητη. Χρησιμοποιώντας ψεύτικες κατηγορίες εναντίον της Χρυσαυγής, δεν ομολογεί τον πραγματικό λόγο για τον οποίο θέλει να τους διώξει.

Η Χρυσαυγή, μη μπορώντας να αντέξει αυτή την αδικία, ξεσπάει σε κλάματα απελπισμένη. Ο Θεριανός, ο οποίος μέχρι τώρα είναι αμέτοχος στη σκηνή, βλέποντάς τη να κλαίει,  δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Την αγκαλιάζει και τη φιλάει στο στόμα, φροντίζοντας, όμως, να μη το αντιληφθεί ο Γιώργης.
«Αγάπη παράνομη»: Όσα θα δείτε στα δύο νέα επεισόδια της μίνι σειράς (video)

Τώρα, η Χρυσαυγή καταλαβαίνει τον πραγματικό λόγο που θέλει να τους διώξει η πεθερά της. Τρομαγμένη και αηδιασμένη, πείθει τον Γιώργη να φύγουν. Έτσι, μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι.

Δείτε το trailer:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος