Μενίδι: Διάρρηξη και εμπρησμός σε εργαστήριο με προϊόντα ζύμης

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν χθες το βράδυ, Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου, σε εργαστήριο παραγωγής προϊόντων ζύμης στη λεωφόρο Καραμανλή, στο Μενίδι, μετά από εμπρησμό αγνώστων.

Ειδικότερα, σύμφωνα, με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν τις 23:00 άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την επιχείρηση, στη συνέχεια έριξαν εύφλεκτο υγρό στο εσωτερικό και έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές υλικές ζημιές.

Μάλιστα, πριν διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση, αφαίρεσαν τα καταγραφικά συστήματα ασφαλείας της επιχείρησης.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο δύο πλαστικά μπιτόνια που περιείχαν εύφλεκτο υγρό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος