Πιό όμορφες κάνει τις νύχτες στην Ηλιούπολη, ο δημοτικός κινηματογράφος “Μελίνα Μερκούρη”, με τις προβολές που πραγματοποιούνται.
Σε ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες, ο Δήμος Ηλιούπολης αναφέρει μεταξύ άλλων πως: “κάθε Δευτέρα και Τρίτη, η πρώτη προβολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά και στους έφηβους και κάθε Τετάρτη στην Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή έχουν επιλεγεί βραβευμένες ταινίες από τον διεθνή και ανεξάρτητο κινηματογράφο ενώ το Σάββατο, την Κυριακή, καθώς και στη Β’ προβολή της Δευτέρας και της Τρίτης, θα προβάλλονται ταινίες που σημείωσαν εμπορική επιτυχία κατά τη διάρκεια της χειμερινής σαιζόν, πάντα με ποιοτικά καλλιτεχνικά κριτήρια αλλά και πολυαναμενόμενες παραγωγές α’ προβολής.
Παράλληλα, ζωντανεύουμε τις γειτονιές της Ηλιούπολης, προβάλλοντας κλασικές ταινίες με ελεύθερη είσοδο για όλους, στην ταράτσα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, στο Αναψυκτήριο του Άλσους «Δημήτρης Κιντής» και στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος