Με τα παιχνίδια Μακεδονικός – Λεβαδειακός και Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός κάνει σέντρα η προκριματική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Λίγες μέρες πριν τη σέντρα στη Super League, το Κύπελλο Ελλάδας κάνει πρεμιέρα, με δύο αγώνες να διεξάγονται σήμερα για την προκριματική φάση. Στις 17:00, ο Μακεδονικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό, ενώ την ίδια ώρα, η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Αμφότερες οι αναμετρήσεις είναι νοκ-άουτ.
Το τριήμερο θα διεξαχθούν 11 αγώνες από τους οποίους οι ομάδες θα προκριθούν 11 ομάδες που μαζί με την Ηλιούπολη που προκρίθηκε άνευ αγώνα και τις 8 πρώτες ομάδες της Super League της προηγούμενης περιόδου θα αγωνιστούν στη League Phase της διοργάνωσης. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει VAR.
Το πρόγραμμα του προκριματικού γύρου:
Δευτέρα 18 Αυγούστου
17:00 Μακεδονικός-Λεβαδειακός
17:00 Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός (Cosmote Sport 1)
Τρίτη 19 Αυγούστου
17:00 Αιγάλεω-Παναργειακός
17:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Κηφισιά
17:00 Καβάλα-Πανσερραϊκός
17:00 Καλαμάτα-ΑΕΛ (Cosmote Sport 1)
17:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος
Τετάρτη 20 Αυγούστου
17:00 Καμπανιακός-Athens Kallithea
17:00 Χανιά-Μαρκό
17:00 Πανιώνιος-Ηρακλής (Cosmote Sport 1)
17:00 Ελλάς Σύρου-Νέστος Χρυσούπολης
Πηγή: ertsports
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος