Μάστιγα η οδήγηση χωρίς δίπλωμα – 857 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Σχεδόν τις 10.000 φθάνουν οι οδηγοί στη Θεσσαλονίκη, που τα τελευταία δύο χρόνια συνελήφθησαν από τις Αρχές να οδηγούν χωρίς δίπλωμα. Οι περισσότεροι δεν είχαν εφοδιαστεί ποτέ με τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ από κάποιους είχαν αφαιρεθεί λόγω σοβαρών τροχαίων παραβάσεων.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας έχουν αυξηθεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στη Θεσσαλονίκη από την αρχή του χρόνου συνελήφθησαν 857 άτομα χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

Οδηγοί, που συνελήφθησαν χωρίς δίπλωμα στη Θεσσαλονίκη:

-Ιανουάριος 124

-Φεβρουάριος 155

-Μάρτιος 280

-Απρίλιος 270

-Μάιος (1&2/05) 27

Λόγω του μεγάλου αριθμού τροχαίων παραβάσεων στη χώρα, αρκετοί είναι αυτοί, που ζητούν να καθιερωθεί ως μάθημα στο σχολείο η οδική ασφάλεια καθώς σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τα τροχαία δυστυχήματα αποτελούν σήμερα την κύρια αιτία θανάτου παιδιών και νέων ηλικίας 5 έως 29 ετών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Σταματόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος