Λονδίνο: Κατηγορίες για 15 κακουργήματα σε βάρος 16χρονου για τις επιθέσεις με οξύ

Κατηγορίες για 15 κακουργήματα απαγγέλθηκαν σε έναν έφηβο που φέρεται να διέπραξε επιθέσεις με οξύ στο Λονδίνο την Πέμπτη. Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε χθες ότι απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος ενός 16χρονου, έπειτα από πέντε συνδεδεμένες επιθέσεις με οξύ στο Λονδίνο δύο ημέρες νωρίτερα.

Ανάμεσα στις κατηγορίες που βαρύνουν τον έφηβο είναι η πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, η κατοχή επικίνδυνης ουσίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και η ληστεία.

Το αγόρι πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον του δικαστηρίου ανηλίκων του Στράτφορντ τη Δευτέρα, διευκρίνισε η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Προχθές Παρασκευή η βρετανική αστυνομία συνέλαβε δύο εφήβους, έπειτα από πέντε επιθέσεις με οξύ εναντίον μοτοσικλετιστών μέσα σε 90 λεπτά στο ανατολικό Λονδίνο την Πέμπτη, οι οποίες είχαν αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να υποστούν εγκαύματα στο πρόσωπο, ο ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε φρικιαστική κατάσταση.

Η αστυνομία ανέφερε ότι συνεχίζει την έρευνά της.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος