Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, οι εκπαιδευτικοί, τα παιδιά του 18ου Δημοτικού Σχολείου της Συνοικίας των Ηπειρώτικων και η 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων υποδέχτηκαν την άνοιξη και έφτιαξαν μαζί με τους εικαστικούς των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου τα Πασχαλινά καλαθάκια και τις Λαμπάδες των παιδιών του σχολείου σε μια κοινή δράση. Οι μικροί μας φίλοι επίσης γνώρισαν τα αρωματικά φυτά, αφού τους δόθηκε η ευκαιρία να φυτέψουν το δικό τους γλαστράκι καθώς και να διασκεδάσουν με το θεατρικό παιχνίδι με τη δασκάλα της Λέσχης Πολιτισμού κ. Περρή Καλλιόπη.
Με την ευκαιρία αυτή γονείς και παιδιά πρόσφεραν τρόφιμα και ρουχισμό στο κοινωνικό παντοπωλείο τα οποία παραδόθηκαν από το Σύλλογο του σχολείου ενισχύοντας έτσι το Πνεύμα Αλληλεγγύης και Φιλανθρωπίας στα παιδιά.
Η πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Ευαγγελία Αργυροπούλου, ευχαριστεί τόσο τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά του σχολείου , τα μέλη της κοινότητας κ. Αριάδνη Ντουλαβέρη και Γιωτάκη Γεωργία όσο και τους δασκάλους των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου. Οι εικαστικοί κ. Γιωτάκη Γεωργία, Ευθύμιος Μαρτζέλης, Καραμανλίγκα Ζωή,Κατσούρα Κατερίνα, Γκέρμπι Μισέλ και η δασκάλα του θεατρικού παιχνιδιού κ. Περρή Καλλιόπη διασκέδασαν και δραστηριοποίησαν τα παιδιά σε όλη την εκδήλωση.
Επίσης, η κ. Αργυροπούλου, ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Νεολαίας κ. Αλέξη Μπατζανούλη που παρέστη στην εκδήλωση καθώς και τους χορηγούς Θεσσαλικά Φυτώρια Δ. Κυράτσας, Γ. Κωσταρόπουλου στα Πλατανούλια για τη δωρεά των αρωματικών φυτών και το φυτώριο του κ. Γκατζώγια Α. Καρδίτσης 143 για το βιολογικό λίπασμα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος