Κυψέλη: Προφυλακιστέοι για δεύτερη φορά οι γονείς του νεκρού βρέφους

Προφυλακιστέοι για δεύτερη φορά κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους οι γονείς του βρέφους, η σορός του οποίου βρέθηκε κατεψυγμένη σε σάκο στο διαμέρισμα που διέμεναν στην Κυψέλη. Το δρόμο για τη φυλακή πήρε για δεύτερη φορά και ο 26χρονος Αφγανός.

Ο 43χρονος και η 38χρονη κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία του βρέφους. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνούνται ότι είναι αυτοί που σκότωσαν το παιδί τους.

Ο 26χρονος που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με την 15χρονη κόρη της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι η 15χρονη του συστήθηκε ως 19χρονη, οι γονείς γνώριζαν για τη σχέση τους και δεν τους απέτρεψαν να μένουν μαζί τους στο διαμέρισμα, και δεν γνώριζε ότι στον καταψύκτη υπήρχε νεκρό βρέφος.
Στάλθηκε από το iPhone μου.

Ρεπορτάζ: Άννα Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος