Κροκόδειλος έκανε «βουτιές» σε πισίνα 5άστερου ξενοδοχείου στο Κουίνσλαντ (βίντεο)

Ένα μικρό κροκοδειλάκι προκάλεσε αναστάτωση σε πολυτελές θέρετρο του Κουίνσλαντ, όταν εντοπίστηκε να «απολαμβάνει» βουτιές στην πισίνα του Sheraton Mirage.

Τον απρόσμενο «επισκέπτη» όπως αναφέρει ο Guardian, κατέγραψαν δύο χρήστες του TikTok που δημοσίευσαν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο νεαρός κροκόδειλος να κολυμπά αμέριμνος στην πισίνα του ξενοδοχείου, το απόγευμα του Σαββάτου (17/10).

«Δεν θέλω να ανησυχήσει κανείς, αλλά υπάρχει ένας κροκόδειλος στην πισίνα του Sheraton», ακούγεται να λέει η Λίζα Κέλερ στο βίντεό της.

Σε δεύτερο βίντεο, φαίνονται επισκέπτες να συνεχίζουν να χαλαρώνουν στις ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα, αδιαφορώντας για τον κροκόδειλο.

Άλλος χρήστης ανέβασε το βίντεο με το δημοφιλές ηχητικό “sit back and relax”, σχολιάζοντας με χιούμορ πως αυτή τη φορά «ο κροκόδειλος χάλασε τη ραστώνη, όχι οι τουρίστες».

«Απλώς ένας κροκόδειλος που κάνει τη βουτιά του στην πισίνα του Grand Mirage Port Douglas», έγραψε ο χρήστης @jasssyyl.

Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που κροκόδειλος εμφανίζεται στο ξενοδοχείο καθώς ένας ακόμη είχε εντοπιστεί νωρίτερα στο γήπεδο γκολφ της περιοχής.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Περιβάλλοντος, Τουρισμού, Επιστήμης και Καινοτομίας του Κουίνσλαντ (DETSI) επιβεβαίωσε πως φύλακες άγριας ζωής ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αναφορά μέσω της εφαρμογής QWildlife, βγάζοντας και μεταφέροντας το άγριο ζώο με ασφάλεια.

«Πινακίδες προειδοποίησης για κροκόδειλους τοποθετήθηκαν στην περιοχή», ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Οι αρχές υπενθύμισαν ότι όλες οι αναφορές για θεάσεις κροκοδείλων ελέγχονται και μπορούν να υποβληθούν μέσω της εφαρμογής QWildlife, στην ιστοσελίδα του DETSI

Νωρίτερα φέτος, ένας μεγάλος κροκόδειλος είχε θεαθεί σε γήπεδο γκολφ του Palmer Sea Reef, μόλις 3 χλμ. από το ξενοδοχείο, όπου οι τιμές δωματίων κυμαίνονται από περίπου 400 έως 1.900 δολάρια τη βραδιά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος