Σπασμένες ταμπέλες, κομμένα δέντρα και πεσμένοι στύλοι της ΔΕΗ στο έδαφος, απ όπου προκλήθηκαν και πολύωρες διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές του νομού, είναι η εικόνα που άφησαν χθες οι θυελλώδεις άνεμοι που έφτασαν και τα 9 μποφώρ κατά τόπους.
Τόσο η Πυροσβεστική με τις κοπές δέντρων σε αρκετές περιοχές, αλλά και τα συνεργεία της ΔΕΗ έδωσαν μάχη σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης των περιοχών, όπου υπήρχαν διακοπές ρεύματος.
Στο μεταξύ από χθες το μεσημέρι μέχρι το βράδυ ίσχυσε και απαγορευτικό κυκλοφορίας των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέϊκων Ξάνθης, το οποίο δεν ισχύει πια και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.
Ωστόσο ισχύει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό λόγω μερικής αποκόλλησης πληροφοριακής πινακίδας από τον ανατολικό ανισόπεδο κόμβο Κομοτηνής έως τον δυτικό ανισόπεδο κόμβο Κομοτηνής (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αλεξανδρούπολη).
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω του οδικού δικτύου της πόλης της Κομοτηνής.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος