Συμπληρωματική κλήση σε απολογία προς τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό, απηύθυνε σήμερα ο αθλητικός δικαστής της Super League.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ατρόμητος κλήθηκε για την «επίσκεψη» στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ξάνθη-Ατρόμητος, στις 16 Ιανουαρίου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου.
Όπως είχε αναγραφεί στο φύλλο αγώνα από τον διεθνή ρέφερι, ο κ. Σπανός είχε πει απευθυνόμενος στο βοηθό Ευθυμιάδη «μας κάνεις κηδεία όποτε μας παίζεις, να δούμε όμως από εδώ και πέρα πότε θα ξαναπαίξεις».
Όσον αφορά τις συναντήσεις της 25ης αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία για τα υβριστικά συνθήματα και για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ατρόμητο.
Η ανακοίνωση:
«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 11/03/2016 και ώρα 15:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 25η αγωνιστική. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 06/03/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 06/3/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2032/16/463536 από 07/03/2016 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. δ΄και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Η παρακάτω συμπληρωματική κλήση αφορά την 18η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γ.Σπανό (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Σπανού στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ».
ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, SUPER LEAGUE
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος