Τραγικό θάνατο βρήκε 37χρονος, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα, στον Άγιο Ανδρέα του Δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. Το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι.
Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο του 37χρονου τυλίχθηκε στις φλόγες και ο ίδιος βρέθηκε απανθρακωμένος από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά.
Ελαφρά τραυματίστηκε το ζευγάρι των επιβατών του δεύτερου οχήματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Σορός αγνώστων λοιπών στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε ΕΙΧ όχημα στην Τ.Κ. Αγίου Ανδρέα του δήμου Παγγαίου Καβάλας. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 25, 2025
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος