Καβάλα: Ερώτηση Παναγιωτόπουλου για το δημόσιο Ι.Ε.Κ.

Να προχωρήσει στις επιβεβλημένες ενέργειες υποστήριξης της εκπαιδευτικής και διοικητικής λειτουργίας του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Καβάλας καλεί τον υπουργό Παδείας Νίκο Φίλη ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

Όπως αναφέρει, λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου 2015-2016 και με 444 εγγραφές υποψηφίων σπουδαστών, το ΔΙΕΚ Καβάλας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την έλλειψη αναλωσίμων υλικών, εντελώς απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε ειδικότητες όπως αυτή της Μαγειρικής Τέχνης – Σεφ, αλλά και για την εκτύπωση σημειώσεων και λοιπού πληροφοριακού υλικού.
Οι προμηθευτές δεν έχουν πληρωθεί για τα αναλώσιμα υλικά του περασμένου εξαμήνου και εμφανίζονται απρόθυμοι για τη συνέχιση της συνεργασίας με το ΔΙΕΚ Καβάλας, ενώ παραμένουν απλήρωτοι και οι ωρομίσθιοι καθηγητές του ΔΙΕΚ για τους περισσότερους μήνες του εαρινού εξαμήνου 2015.
Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο, το Υπουργείο οφείλει άμεσα να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο ΔΙΕΚ Καβάλας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος