Καλάβρυτα: Προφυλακιστέοι ο ηγούμενος και οι άλλοι πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/9) οι έξι συλληφθέντες σχετικά με την υπόθεση της αρχαιοκαπηλίας σε Μονή των Καλαβρύτων.

Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται και ο ηγούμενος της Μονής του Μεγάλου Σπηλαίου καθώς και ο βοηθός του.

Οι απολογίες τους ήταν μαραθώνιες, καθώς οι συλληφθέντες πέρασαν την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Κορίνθου στις 11 το πρωί.

Εις βάρος τους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, που είναι κακούργημα, υπεξαίρεση και παράλειψη δήλωσης μνημείου, κατοχή και εμπορία.

Ρεπορτάζ: Πέγκη Μπρούσαλη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος