Καιρός: Πολλές οι βροχές έως τις αρχές της νέας εβδομάδας – Πρόγνωση από την Ν. Ζιακοπούλου

Η σκόνη απομακρύνεται και στο προσκήνιο έρχονται οι βροχές. σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Παράλληλα, ειδικά από την Παρασκευή και μετά η θερμοκρασία θα επανέλθει στα κανονικά επίπεδα, στα οποία θα διατηρηθεί τουλάχιστον έως τις αρχές Απρίλη.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες  βροχές ή καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 7  μποφόρ στα νότια. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 18 με 20 βαθμούς.

Στην Αττική είναι πιθανές τοπικές μπόρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Το Σάββατο περιμένουμε  παροδικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στη χώρα πιθανώς τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι έως 7 μποφόρ στα νότια, η θερμοκρασία θα πέσει λίγο.

Νικολέτα Ζιακοπούλου, Φυσικός-Μετεωρολόγος (ΜSc.)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος