Ιρανική Ερυθρά Ημισέληνος: Σε 555 νεκρούς ο απολογισμός από την έναρξη του πολέμου

Η ιρανική Ερυθρά Ημισέληνος ανακοίνωσε ότι συνολικά 555 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε όλο το Ιράν από την έναρξη των ισραηλινοαμερικανικών πληγμάτων πριν από δύο ημέρες, σε νέο απολογισμό που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Περίπου 131 πόλεις επλήγησαν και, δυστυχώς, 555 συμπατριώτες μας σκοτώθηκαν, αναφέρει η ιρανική πτέρυγα της Ερυθράς Ημισελήνου σε μήνυμα που ανήρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram.

Στο μεταξύ το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim μετέδωσε σήμερα ότι 35 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην επαρχία Φαρς, στο νότιο Ιράν, από την έναρξη των ισραηλινών και αμερικανικών πληγμάτων το Σάββατο.

Ακόμη 27 νεκροί αναφέρθηκαν στο δυτικό ιράν, όπου σύμφωνα με τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης επλήγησαν πολυκατοικίες.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Διαβάστε περισσότερα: Η «πλέον πολύνεκρη» επίθεση στο Ιράν: Περισσότεροι από 165 νεκροί σε σχολείο θηλέων σύμφωνα με το Irna

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος