Ένα ελικόπτερο που συμμετείχε στην επιχείρηση αντιμετώπισης πυρκαγιάς στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών συνετρίβη, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA).
Το ελικόπτερο ήταν ένα από τα επτά εναέρια μέσα που επιχειρούσαν στην περιοχή για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, η οποία ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου από κεραυνό. Μέχρι την Παρασκευή, οι φλόγες είχαν κατακάψει έκταση περίπου 427 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ενώ το μέτωπο είχε τεθεί υπό έλεγχο σε ποσοστό μόλις 19%.
Η συντριβή στο Ρίτσφιλντ
Η FAA επιβεβαίωσε ότι το ελικόπτερο συνετρίβη στην περιοχή του Ρίτσφιλντ, περίπου 258 χιλιόμετρα νότια του Σολτ Λέικ Σίτι.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τις συνθήκες της συντριβής, ενώ ούτε η FAA ούτε οι αρμόδιες υπηρεσίες πυρόσβεσης ήταν σε θέση να δώσουν πληροφορίες για την κατάσταση των δύο επιβαινόντων.
Πηγή: AP
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος