Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων – Με υπερηφάνεια η έπαρση της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Μεγάλη -διπλή- γιορτή σήμερα Παρασκευή (21/11) για την Ελλάδα καθώς γιορτάζονται τα Εισόδια της Θεοτόκου αλλά και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Το πρωί, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης έγινε η έπαρση της ελληνικής σημαίας, μια επίσημη τελετή την οποία συνόδευσε το άγημα της Προεδρικής Φρουράς.

Το Τμήμα Μουσικής του Πυροσβεστικού Σώματος, έπαιξε το εμβατήριο και ακολούθησε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Το «παρών» στην Ακρόπολη έδωσαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτρης Χούπης, συνοδευόμενος από τους αρχηγούς ΓΕΣ και ΓΕΝ.

Στις 11 το πρωί θα γίνει επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και στις 12 παρά 20 θα κατατεθούν στεφάνια στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα μεταβεί στον σταθμό του Μετρό του Συντάγματος, όπου στο πλαίσιο της εξωστρέφειας των Ενόπλων Δυνάμεων, διεξάγονται εκδηλώσεις στη διακλαδική Έκθεση.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Στέλλα Χριστοδουλίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος