Σε 24ωρη απεργία για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προχωρούν αύριο ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, σωματεία και Ομοσπονδίες. Απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα, όπως και στη Θεσσαλονίκη.
Στις 10:30 το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άγαλμα Βενιζέλου. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης. Την ίδια ώρα υπάρχει κάλεσμα στην Καμάρα από μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αντιεξουσιαστές.
Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Από τις απεργιακές κινητοποιήσεις θα επηρεαστούν και οι δημόσιες συγκοινωνίες στην πόλη. Συγκεκριμένα χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα μείνει η Θεσσαλονίκη από την έναρξη της βάρδιας μέχρι και τις 09:00, καθώς και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας.
Στην απεργία συμμετέχει και το σωματείο εργαζομένων του μετρό. Θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια του μετρό και την ώρα των συγκεντρώσεων θα είναι κλειστοί οι σταθμοί στο κέντρο της πόλης.
Ρεπορτάζ: Αναστασία Αργυριάδου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος