Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί τραυματίστηκαν όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ελέφαντα κοντά στο Εθνικό Πάρκο Murchison Falls στην Ουγκάντα.
Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς σημειώθηκε κοντά στο Εθνικό Πάρκο Murchison Falls στην Ουγκάντα, όταν μίνι βαν συγκρούστηκε με ελέφαντα κατά τη διάρκεια νυχτερινής διαδρομής.
Σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας, το δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής κοντά στη γέφυρα Karuma. Στο όχημα επέβαιναν επτά εργαζόμενοι της Uganda Revenue Authority, οι οποίοι ταξίδευαν από την πόλη Arua προς την πρωτεύουσα Καμπάλα.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε μετά το δυστύχημα διακρίνεται ο ελέφαντας δίπλα στο ακινητοποιημένο όχημα στην άκρη του δρόμου, ενώ ακούγεται άνδρας να λέει στα σουαχίλι: «Τους τελείωσε… τους τελείωσε».
Οι αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση των τραυματιών, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.
Με πληροφορίες από Associated Press.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος