Φιλιππίνες: Τουλάχιστον δύο τραυματίες από πυροβολισμούς σε σχολείο – Σε εξέλιξη επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν την Τρίτη σε σχολείο στην πόλη Ζαμποάνγκα, στις νότιες Φιλιππίνες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Εκπρόσωπος της περιφερειακής αστυνομίας δήλωσε ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν να ασφαλίσουν την περιοχή, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να δώσει άμεσα περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Ateneo de Zamboanga.

Δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην περιοχή ανέφεραν ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν μαθητής της πέμπτης τάξης, ενώ οι δύο τραυματίες φέρεται να δέχθηκαν πυροβολισμούς μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας.

Πηγή: AP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος