Facebook: Μπλοκαρισμένος παραμένει ο λογαριασμός της πρώην πρέσβειρας του Κοσσυφοπεδίου μετά τη δήλωσή της για τον Τζόκοβιτς

Το Facebook αρνείται να «ξεμπλοκάρει» τον λογαριασμό της πρώην πρέσβειρας του Κοσσυφοπεδίου στην Ουάσιγκτον, Βλόρα Τσιτάκου (Vlora Čitaku), μετά από την επίμαχη ανάρτησή της στην οποία αναφερόταν στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η Meta ενημέρωσε την πολιτικό ότι μπλόκαρε τον λογαριασμό της επειδή δεν συμμορφώθηκε με τoυς όρους των Κοινοτικών Προτύπων της πλατφόρμας.

«Δεν μπορούμε να επανεξετάσουμε αυτήν την απόφαση γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας», την ενημέρωσε η εταιρεία, καλώντας την να επισκεφτεί την σελίδα με τους Όρους των Κοινοτικών Προτύπων για να μάθει περισσότερα σχετικά με τους λόγους αποκλεισμού του λογαριασμού της.

Σε σχετική της ανάρτηση στο Twitter, η Τσιτάκου υποστήριξε ότι δεν παραβίασε ποτέ τους κανόνες της πλατφόρμας.

«Ίσως έχω μία ιδέα για το ποιος έκανε αναφορά στην σελίδα μου στο Facebook, αλλά είναι απλώς γελοίο», έγραψε η πολιτικός.

Στις 14 Ιανουαρίου, η Τσιτάκου ανακοίνωσε ότι ο λογαριασμός της στο Facebook είχε μπλοκαριστεί για επτά ημέρες μετά από αναφορά που έγινε στην πλατφόρμα.

«Όσοι με ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέρουν πολύ καλά πόσο σωστή είμαι στη δημόσια επικοινωνία. Μπορώ να μαντέψω ποιος με ανέφερε από τη βόρεια γειτονιά», έγραψε.

Στις 4 Ιανουαρίου, η Τσιτάκου έγραψε με αφορμή την είδηση ​​ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα συμμετάσχει τελικά στο Australian Open: «Όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά μερικά είναι πιο ίσα από τα άλλα», μια αναφορά στο διάσημο βιβλίο του Τζορτζ Όργουελ, «Η Φάρμα των Ζώων».

Μετάφραση: Γιέλενα Τσβιέτκοβιτς

Πηγή: Politika 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος