“Το μεταπτυχιακό που είναι για τρίτη χρονιά σε εξέλιξη από το Πολυτεχνείο Κρήτης, φιλοδοξεί να φέρει το Πολυτεχνείο Κρήτης σε πρωταγωνιστή της ενεργειακής έρευνας στην Ελλάδα”.
Αυτό δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Ινστιτούτου Νίκος Πασαδάκης, με αφορμή την εκδήλωση με θέμα: «Από την εκπαίδευση στην παραγωγή – το παράδειγμα της συνεργασίας Πολυτεχνείου Κρήτης – ΕΛΠΕ», που πραγματοποιεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Μηχανική Πετρελαίου» και ο όμιλος «Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ).
Ένας παράλληλος στόχος του Πολυτεχνείου είναι και η προσέλκυση μεταπτυχιακών φοιτητών από όλο τον κόσμο, ανέφερε ο κ. Πασαδάκης, ο οποίος τόνισε ότι ενώ τα μεταπτυχιακά για τους Έλληνες φοιτητές είναι δωρεάν, έχουν δίδακτρα για τους νέους και νέες που ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν από τον υπόλοιπο κόσμο. Ήδη στο Πολυτεχνείο κάνουν το μεταπτυχιακό τους τρεις αλλοδαποί φοιτητές, ενώ έχουν κατατεθεί 25 αιτήσεις από όλο τον κόσμο, για το συγκεκριμένο μεταπτυχακό.
Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Απριλίου, στις 20:00 στο Επιμελητήριο Χανίων, με κεντρικό ομιλητή τον Γρηγόρη Στεργιούλη, Διευθύνοτα Σύμβουλο της «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.».
Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Πασαδάκης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος