Επτά κρουαζιερόπλοια σε μια εβδομάδα στο Βόλο

Επτά κρουαζιερόπλοια πιάνουν λιμάνι στο Βόλο αυτή την εβδομάδα, μεταφέροντας χιλιάδες επιβάτες. Ειδικότερα χθες κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο Oceania Riviera με σημαία Μάρσαλ Άιλαντς. και μετέφερε 1992 επιβάτες.

Σήμερα Τρίτη καταπλέουν στο λιμάνι του Βόλου δύο κρουαζιερόπλοια: το Aida Stella και το Berlin.  Ειδικότερα, το “Aida Stella”, με σημαία Ιταλίας καταπλέει στις 7 το πρωί από τη Μύκονο και θα αποπλεύσει το απόγευμα για Πειραιά. Το πλοίο μεταφέρει 2200 επιβάτες και έχει πλήρωμα 630 άτομα.

Επίσης, στις 11 το πρωί καταπλέει από τον Πειραιά, το με σημαία Μάλτας κρουαζιερόπλοιο “Berlin”, που θα μεταφέρει 260 επιβάτες και έχει πλήρωμα 175 άτομα. Το πλοίο θα αποπλεύσει στις 6 το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη.

Το ερχόμενο Σάββατο, θα “δέσει” στο Βόλο το με σημεία Μπαχαμών κρουαζιερόπλοιο “Minerva”. Το πλοίο θα καταπλεύσει στις 7 το πρωί από τη Σκύρο και θα αποπλεύσει στις 5 το απόγευμα για Καβάλα.

Τέλος, την Κυριακή θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Βόλου  τρία κρουαζιερόπλοια που θα μεταφέρουν πάνω από 5000 επιβάτες. Πρόκειται για το με σημαία Μπαχαμών “Voyager” (7 π.μ. από Θεσσαλονίκη, 5 μ.μ. για Πειραιά), το με σημαία Μάλτας “Europa II” (9 π.μ. από Πειραιά, 6μ.μ. για Θεσσαλονίκη) και το με σημαία Ιταλίας “Costa Pacifica” (7 π.μ. από Πειραιά, 7μ.μ. για Θεσσαλονίκη).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος