Επιστρέφουν οι 27 Έλληνες του στολίσκου για τη Γάζα – Μετά τις 16:00 αναμένεται το αεροσκάφος

Στις 11:16 ώρα Ελλάδας αντί 10:30 που ήταν προγραμματισμένο, αναχώρησε η πτήση τσάρτερ 4978 της Aegean, με προορισμό την πόλη Eilat-Ramon του Ισραήλ, απ όπου θα παραλάβει τους 27 Έλληνες που συγκαταλέγονται στους 470 ακτιβιστές του στολίσκου «Global Sumud Flotilla», οι οποίοι συνελήφθησαν από τις ισραηλινές αρχές.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Tο αεροσκάφος έχει ήδη προσγειωθεί, από της 13:13, η διάρκεια της πτήσης δηλαδή ήταν κάτι λιγότερο από 2 ώρες. Το αεροσκάφος θα παραλάβει τους Έλληνες και άλλους ακτιβιστές που συμμετείχαν στο στολίσκο και υπολογίζουμε ότι μετά τις 4 το απόγευμα θα βρίσκονται πλέον σε ελληνικό έδαφος.

Σημειώνεται ότι με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη πραγματοποιήθηκε η ειδική πτήση στο πλησίον διεθνές αεροδρόμιο Eilat-Ramon ώστε να παραλάβει τους Έλληνες ακτιβιστές που συμμετείχαν στον στολίσκο και να τους επιστρέψει αυθημερόν με ασφάλεια στην Αθήνα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Κοβός

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος