Το Twitter εγκαινιάζει μια νέα ενότητα που θυμίζει TikTok

Array

Σε μια νέα αλλαγή προχώρησε το Twitter με τη δημιουργία της σελίδας For You (Για εσάς), η οποία θυμίζει λίγο… TikTok. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης του Ίλον Μασκ, αλλάζει τις προεπιλεγμένες ροές των χρηστών με δύο νέες καρτέλες.

Η καρτέλα For You δείχνει αναρτήσεις από λογαριασμούς που ακολουθούν οι χρήστες, μαζί με άλλες που επιλέγει ο αλγόριθμος με βάση τα ενδιαφέροντά τους. Η αλλαγή αυτή επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ των σελίδων For You και Following (Ακολουθώ), η οποία εμφανίζει αναρτήσεις από λογαριασμούς που ακολουθούν οι χρήστες.

Το For You είναι πλέον η προεπιλεγμένη καρτέλα, που σημαίνει ότι θα επιλέγεται αυτόματα όταν οι χρήστες ανοίγουν την εφαρμογή. Και οι δύο αυτές καρτέλες ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν με διαφορετικά ονόματα, αλλά οι χρήστες έπρεπε να κάνουν κλικ σε ένα εικονίδιο σε σχήμα αστεριού. Πλέον, αυτό το εικονίδιο δεν είναι ορατό στο Twitter για iOS και οι χρήστες μπορούν απλώς να εναλλάσσονται μεταξύ των δύο καρτελών.

Το Twitter εγκαινιάζει μια νέα ενότητα που θυμίζει TikTok

Ο επίσημος λογαριασμός @TwitterSupport ανακοίνωσε τις αλλαγές την Τετάρτη (11/01), αλλά μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμες μόνο στο iOS, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει η ενημέρωση σε Android.

ΠΗΓΗ: Daily Mail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος