Το TikTok δοκιμάζει μια λειτουργία αναδημοσίευσης

Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης συχνά αντιγράφουν χαρακτηριστικά από αντίπαλες υπηρεσίες και το TikTok δεν αποτελεί εξαίρεση. Η δημοφιλής εφαρμογή βίντεο μικρής διάρκειας δοκιμάζει μια νέα λειτουργία αναδημοσίευσης (repost), παρόμοια με αυτή του Twitter, σύμφωνα με άρθρο του TechCrunch.

Μέχρι τώρα, ο μόνος τρόπος για να αναδημοσιεύσουν οι χρήστες ένα βίντεο στην πλατφόρμα, ήταν να αποθηκεύσουν το περιεχόμενο στη συσκευή τους και να το ανεβάσουν στο προφίλ τους. Τώρα, όσοι συμμετέχουν στη δοκιμή θα βρουν ένα κουμπί αναδημοσίευσης, το οποίο επί του παρόντος τους επιτρέπει να επισημαίνουν τα αγαπημένα τους βίντεο μέσω εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.ο.κ. Όποιος χρησιμοποιεί τη νέα λειτουργία, θα πρέπει να συνοδεύει κάθε αναδημοσίευση με ένα σχόλιο που θα εξηγεί το λόγο για τον οποίον θέλει να μοιραστεί το συγκεκριμένο βίντεο.

Η νέα λειτουργία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιραστούν το επιλεγμένο περιεχόμενο στη ροή ειδήσεων «For You» των ακολούθων τους στο TikTok. Ωστόσο, προς το παρόν η λειτουργία της εφαρμογής έχει περιορισμένες δυνατότητες. Για παράδειγμα, οι  αναδημοσιεύσεις αυτές είναι ορατές μόνο στους χρήστες που ακολουθούν ο ένας τον άλλον.

Το TikTok δοκιμάζει μια  λειτουργία αναδημοσίευσης

Η εταιρεία θέλει να δει αν η λειτουργία θα ενθαρρύνει περισσότερους χρήστες να συμμετέχουν στην πλατφόρμα αντί να παρακολουθούν τα βίντεο χωρίς να αλληλεπιδρούν. Η πλήρης εφαρμογή της νέας λειτουργίας θα σηματοδοτήσει μια στροφή του TikTok προς τις προτάσεις των χρηστών για την εμφάνιση περιεχομένου, αν και οι αλγόριθμοι θα εξακολουθήσουν να παίζουν κεντρικό ρόλο στην πλατφόρμα.

«Σκεφτόμαστε πάντα νέους τρόπους για να προσφέρουμε αξία στην κοινότητά μας και να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του TikTok. Επί του παρόντος, πειραματιζόμαστε με έναν νέο τρόπο για να μοιράζονται οι άνθρωποι τα βίντεο του TikTok που τους αρέσουν», δήλωσε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

ΠΗΓΗ: Digital Trends

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος