YouTube: Θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν δωρεάν εκπομπές και σειρές

Σε περίπου 4.000 αναμένονται τα δωρεάν επεισόδια σειρών και εκπομπών που θα διαθέσει, σε πρώτη φάση, το YouTube στους χρήστες του.

Συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι τα 4.000 επεισόδια σειρών και εκπομπών θα προστεθούν στις ήδη προς διάθεση 1.500 ταινίες στις οποίες μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση για δωρεάν streaming με διαφημίσεις.

Μάλιστα, πολλές από τις σειρές είναι διαθέσιμες σε υψηλή ανάλυση (HD).

Έτσι, το YouTube στοχεύει να αυξήσει τον χρόνο που αφιερώνουν οι χρήστες στην πλατφόρμα. Σημειώνεται δε ότι έχει ήδη ενισχυθεί σημαντικά από τις smart tv («έξυπνες» τηλεοράσεις) αφού 135 εκατομμύρια άνθρωποι μπαίνουν στην πλατφόρμα μέσω αυτών.

Στο μεταξύ, με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας προβολής, η πλατφόρμα ανέφερε ότι θα υπάρξει ένα νεό, πιο εύχρηστο σύστημα πλοήγησης με σκοπό να κάνει την εύρεση νέων εκπομπών (είτε πρόκειται για ενοικίαση και αγορά είτε για παρακολούθηση με διαφημίσεις) μια πιο απλή διαδικασία.

Μελλοντικά, η πλατφόρμα έχει κάνει γνωστό ότι οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε 100 -το λιγότερο- νέες σειρές εκπομπές και ταινίες σε εβδομαδιαία βάση.

Πηγή: Design Taxi

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος