UFOs και «εξωγήινη τεχνολογία»: υπάρχουν, τελικά; Ερευνητική ομάδα του Χάρβαρντ ξεκινά τη διεθνή έρευνα “Galileo”

Αναζήτηση για την ύπαρξη, ή μη τελικά, όχι μόνο UFOs αλλά και εξωγήινης διαστημικής τεχνολογίας ξεκινούν ερευνητές του Χάρβαρντ, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν σχετικά στοιχεία και αποδείξεις.

Στην έρευνα με το όνομα Galileo, θα αναζητούν και διερευνηθούν στοιχεία που θα μπορούσαν να καταδείξουν ανενεργούς ή και ενεργούς «εξωγήινους τεχνολογικούς πολιτισμούς».

Στο έργο θα αναλυθούν δεδομένα από αστρονομικές έρευνες και παρατηρήσεις τηλεσκοπίων, ενώ θα ερευνηθούν και νέοι αλγόριθμοι με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (AI), ώστε να εντοπιστούν πιθανοί «διαστρικοί ταξιδιώτες», δορυφόροι εξωγήινων αλλά και μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα (UFOs), σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν σχετικά.

Το πρόγραμμα Galileo παίρνει το όνομά του από τον πρωτοπόρο Ιταλό αστρονόμο. Ο ίδιος χρησιμοποίησε τηλεσκόπια για την παρατήρηση ουράνιων αντικειμένων, που οδήγησαν σε εκπληκτικές ανακαλύψεις.

Με την έρευνα για επιχειρηθεί από τους ειδικούς να επιλυθεί οριστικά το ερώτημα αναφορικά με το αν υπάρχουν ευφυείς εξωγήινοι.

Με πληροφορίες από LiveScience.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος