Ring Light: Τo gadget με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών (video)

H πανδημία έχει ωθήσει στα ύψη τις πωλήσεις σε προϊόντα τεχνολογίας, πολλώ δε μάλλον στα «gadget». Όταν λέμε «gadget» εννοούμε μία (συνήθως μικρή σε μέγεθος) ηλεκτρονική συσκευή η οποία κάνει κάτι «έξυπνο», διασκεδαστικό ή χρηστικό. Αυτή είναι και η διαφορά σε σύγκριση με μία απλή ηλεκτρονική συσκευή.

Το gadget με τις μεγαλύτερες πωλήσεις διεθνώς και κυρίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι το Ring Light. Πρόκειται για το φωτιστικό – δαχτυλίδι που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες φωτογράφοι αλλά και οι «influencers» ώστε να καταφέρουν τον καλύτερο δυνατό φωτισμό στην επιδερμίδα τους.

Μιλάμε για ένα προϊόν το οποίο παράγουν εκατοντάδες εταιρείες σε όλον τον κόσμο με τα μοντέλα να αναπτύσσονται κατά χιλιάδες. Οι τιμές για τα «οικιακά» αυτά φωτά, ξεκινούν από 3 ευρώ και μπορεί να φτάσουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ.

Πολύ ψηλά στις πωλήσεις ήταν και αλλά «έξυπνα» προϊόντα όπως ένα σακίδιο πλάτης με ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ που μπορεί να φορτίσει από ένα κινητό μέχρι ένα φορητό ψυγείο, αρκεί να έχει ηλιοφάνεια.

Επίσης, της μόδας έχει γίνει το προστατευτικό γυαλί για τις οθόνες των κινητών που μόνο εσύ μπορείς να δεις την οθόνη σου, αλλά όχι οι αδιάκριτοι που είναι γύρω σου!

Δεν ήταν λίγοι που επέλεξαν να αναβαθμίσουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που διέθεταν, από το να αγοράσουν νέες συσκευές.

Ρεπορτάζ: Νία Αβδελλή | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος