Meta: Χάνει 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια καθώς τα έσοδα του Facebook πέφτουν για πρώτη φορά

Array

Η Meta, αυτή τη στιγμή βιώνει οικονομικές δυσκολίες που, στη μακρά ιστορία της, δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Το τμήμα Reality Labs συνεχίζει να χάνει δισεκατομμύρια δολάρια την ίδια στιγμή που το Facebook ανέφερε την πρώτη του μείωση στα έσοδα.

Όπως αναφέρθηκε από το The Verge, το δεκαετές σερί συνεχούς αύξησης εσόδων του Facebook έφτασε στο τέλος του καθώς ο γίγαντας των social media ανέφερε μείωση των εσόδων για το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Τα έσοδα του Facebook μειώθηκαν κατά 1% στα 28,8 δισεκατομμύρια δολάρια και η εταιρεία λέει ότι αναμένει ότι θα αυξηθεί το τρίτο τρίμηνο.

Τα συνολικά κέρδη για τη μητρική εταιρεία του Facebook, Meta, μειώθηκαν επίσης, αλλά σε πολύ πιο σημαντικό βαθμό: 36% στα 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Reality Labs, το τμήμα που είναι υπεύθυνο για την εικονική πραγματικότητα (VR), την επαυξημένη πραγματικότητα (AR) και την ώθηση της εταιρείας στο λεγόμενο «metaverse», έχασε επιπλέον 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια πάνω από τα 2,96 δισεκατομμύρια δολάρια που έχασε το πρώτο τρίμηνο του 2022 και τα 10,2 δισεκατομμύρια δολάρια που έχασε το 2021.

Πηγή: PetaPixel

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος