Η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει ένα πιο φθηνό τηλέφωνο το 2022

Η Apple θα κυκλοφορήσει ένα νέο iPhone με οθόνη 6,7 ιντσών για λιγότερο από 900 δολάρια το 2022, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου The Verge.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo, η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο ακριβά μοντέλα iPhone και δύο πιο οικονομικά, μέσα στο 2022. Ο Kuo προβλέπει ότι η σειρά μη επαγγελματικών iPhone της Apple το 2022 θα περιλαμβάνει μοντέλα με οθόνες 6,1 και 6,7 ιντσών (ίδια μεγέθη με τα iPhone 12 Pro και 12 Pro Max, αντίστοιχα). Απουσιάζει ωστόσο το iPhone Mini με την οθόνη 5,4 ιντσών. Οι αναλυτές, συμπεριλαμβανομένου του Kuo, έχουν πει ότι το Mini θα εξαφανιστεί το 2022 λόγω των φημολογούμενων χαμηλών πωλήσεων.

Σύμφωνα με το άρθρο του Verge, η Apple πραγματοποίησε μια έρευνα σχετικά με τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών όσον αφορά τα smartphones, στα τέλη του περασμένου έτους. Η έκθεση αυτή έδειξε αφενός ότι πολλοί πελάτες αγόραζαν τηλέφωνα με οθόνες μεγαλύτερες από 6 ίντσες, και αφετέρου ότι πολλοί επέλεγαν την Samsung.

Η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει ένα πιο φθηνό τηλέφωνο το 2022
(The Verge)

Παρόλο που η Apple έχει εργαστεί κάπως προς την κατεύθυνση αυτού του στόχου (τα iPhone 12, 11 και XR είχαν όλα οθόνες 6,1 ιντσών), τα μοντέλα της παραμένουν ακριβά. Εκτός από την πρόβλεψη σχετικά με την κυκλοφορία φθηνότερων iPhone 6,7 ιντσών, το άρθρο αναφέρει ότι τα μοντέλα iPhone του 2022 θα διαθέτουν τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων επί της οθόνης και ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και ένα νέο iPhone SE με 5G.

ΠΗΓΗ: The Verge

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος