Covid-19: Ένας ακόμη θάνατος-Σήμερα τα αποτελέσματα για Ν. Σμύρνη Λάρισας (video)

Ένας 80χρονος άνδρας κατέληξε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων σε 152.

Εν τω μεταξύ, εντός των επόμενων ωρών θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από τα 86 δείγματα που ελήφθησαν από άτομα στη Νέα Σμύρνη Λάρισας. Πρόκειται για ιχνηλατήσεις των τελευταίων κρουσμάτων και τυχαίες δειγματοληψίες στον οικισμό των Ρομά.

Η ενημέρωση ήταν γραπτή χθες από το υπουργείο Υγείας για τη διασπορά της πανδημίας. Στο εξής θα γίνεται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, εκτός αν παραστεί έκτακτη ανάγκη.

Βάσει των στοιχείων που δόθηκαν στη δημοσιότητα, δέκα περιπτώσεις κορονοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας το σύνολο των κρουσμάτων σε 2.726. Στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, των νοσοκομείων αναφοράς, νοσηλεύονται 32 ασθενείς, όλοι διασωληνωμένοι, ενώ 87 άτομα βγήκαν από την Εντατική. Μέχρι το απόγευμα και για δεύτερο 24ωρο δεν υπήρχε καταγεγραμμένος θάνατος. Ωστόσο αργά το βράδυ κατέληξε 80χρονος στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, ανεβάζοντας το αριθμό των θυμάτων σε 152.

Σήμερα η παρουσίαση των Κινητών Ομάδων Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ)

Η εκπαίδευση του εξειδικευμένου προσωπικού, που θα στελεχώσει τις Κινητές Oμάδες Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Επιχειρησιακού Κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ.

Ο ΙΣΑ θα παρουσιάσουν τις ΚΟΕΣ που θα διενεργούν δειγματοληψίες κατ’ οίκον, στο Ζάππειο, όπου θα υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας από τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος