Τρεις αιωνόβιες ελιές «ρίζωσαν» στο Χαλάνδρι

Από το Αίγιο στο Χαλάνδρι ταξίδεψαν οι τρεις αιωνόβιες ελιές που βρήκαν τη θέση τους σε κεντρικά σημεία της πόλης για να συνεχίσουν την αναμέτρησή τους με το χρόνο.

Τρεις αιωνόβιες ελιές «ρίζωσαν» στο ΧαλάνδριΌπως αναφέρει ο Δήμος Χαλανδρίου: “Η δράση σχεδιάστηκε από την ΕΡΓΟΣΕ, χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο και αφορά τη μεταφορά αιωνόβιων δέντρων που θυσιάστηκαν στο πλαίσιο των απαλλοτριώσεων για την επέκταση των σιδηροδρομικών γραμμών. Στόχος η διαφύλαξη του πολύτιμου φυτικού κεφαλαίου του τόπου μας, που αποτελεί πηγή ζωής.

Τρεις αιωνόβιες ελιές «ρίζωσαν» στο ΧαλάνδριΤα αιωνόβια δέντρα τοποθετήθηκαν στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στη συμβολή με την οδό Σαρανταπόρου, στην πλατεία Κιοσσέ στο Πολύδροσο και στο πάρκο της οδού Εδέσσης & Ολύμπου στην Τούφα.

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα την διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Στάθη Σταθόπουλο για το πρόγραμμα, όλους τους εργαζόμενους στην υπηρεσία Πρασίνου, τους αντιδημάρχους Κώστα Ευθυμίου και Δημήτρη Χριστουλάκη και τη γεωπόνο του Δήμου κ. Νατάσσα Νικολάου που φρόντισαν να γίνουν όλα όπως έπρεπε», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος