Apple: Στις 14 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση για το iPhone 13

Η επόμενη μεγάλη φθινοπωρινή εκδήλωση της Apple θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις 8μμ (ώρα Ελλάδος), ανακοίνωσε η εταιρεία. Η εκδήλωση, η οποία φέρει τον τίτλο “California streaming“, θα είναι διαδικτυακή και θα μεταδοθεί από το Apple Park.

Η εταιρεία συνήθως ανακοινώνει τα νέα iPhone της χρονιάς το φθινόπωρο και σύμφωνα με εκτιμήσεις, φέτος θα ανακοινώσει το iPhone 13. Η νέα σειρά κινητών τηλεφώνων θα κυκλοφορήσει στα ίδια μεγέθη με το iPhone 12. Ωστόσο ένα κύριο χαρακτηριστικό για ορισμένα μοντέλα, θα μπορούσε να είναι οι οθόνες υψηλού ρυθμού ανανέωσης, μια τεχνολογία που ήταν διαθέσιμη σε πολλά τηλέφωνα Android. Τα νέα τηλέφωνα αναμένεται επίσης να έχουν μικρότερες εγκοπές οθόνης και βελτιωμένες κάμερες.

Επιπλέον, θα διαθέτει ισχυρότερο επεξεργαστή και ελαφρώς μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία ενώ δεν αποκλείεται να διαθέτει δυνατότητες δορυφορικής κλήσης για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για χρήση σε συγκεκριμένες περιοχές.

Αν η Apple αποκαλύψει το επόμενο iPhone στην εκδήλωση όπως αναμένεται, τότε μπορεί και να μοιραστεί την ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 15. Γνωρίζουμε ήδη ότι ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του, το SharePlay, δεν θα συμπεριληφθεί στην αρχική δημόσια έκδοση του λογισμικού.

Η Apple έχει πολλά άλλα πρότζεκτ στα σκαριά που θα μπορούσε να παρουσιάσει στην εκδήλωση. Το επόμενο Apple Watch, το οποίο φέρεται να ονομάζεται Apple Watch Series 7, φημολογείται ότι θα έχει νέο σχεδιασμό με πιο επίπεδες άκρες και μεγαλύτερες οθόνες 41mm και 45mm, μια αύξηση 1mm από το Series 6.

Τα επόμενα AirPods της Apple μπορεί να έχουν νέο σχεδιασμό που θα “δανείζεται” στοιχεία από τα AirPods Pro. Φημολογείται επίσης ότι έρχονται νέα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών, εξοπλισμένα με τα ειδικά σχεδιασμένα τσιπ της εταιρείας και μια υποδοχή για κάρτες SD.

Η εκδήλωση έρχεται μετά από μερικές δύσκολες εβδομάδες για την Apple. Η εταιρεία καθυστέρησε αμφιλεγόμενες λειτουργίες προστασίας για τα παιδιά μετά από έντονες επικρίσεις από ειδικούς σε θέματα ιδιωτικότητας και ασφάλειας. Ανακοίνωσε επίσης μια σειρά από πρόσφατες αλλαγές στην πολιτική του App Store, αν και αυτές δεν καθησύχασαν τους προγραμματιστές. Με την προτεινόμενη νομοθεσία σε πολλές χώρες, τον αυξημένο ρυθμιστικό έλεγχο και τη διαφαινόμενη ετυμηγορία στη δίκη Epic Games κατά της Apple, μπορεί να βρισκόμαστε στο μεταίχμιο βαθιών αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube και μέσα από την ιστοσελίδα της Apple.

ΠΗΓΗ: The Verge

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος