Επιχείρηση “σκούπα” για τα εγκαταλελειμμένα ΙΧ από το Δήμο Καρδίτσας

Καρδίτσα, ΕΡΤ Δίκτυο Θεσσαλίας
Την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους της πόλης, ώστε να απελευθερωθούν τα σημεία στάθμευσης που καταλαμβάνουν, τα οποία συχνά αποτελούν και εστία ρύπανσης επιδιώκει ο Δήμος Καρδίτσας.
Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα εντοπίζονται είτε από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Καθαριότητας είτε μετά από αναφορά δημότη, η οποία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στα 2441021463 κ΄ 2441350851. Στα ίδια τηλέφωνα μπορούν οι πολίτες να αναφέρουν και εγκαταλελειμμένα δίκυκλα, τα οποία επίσης θα απομακρύνονται.

“Με βάση τα στοιχεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας τους τελευταίους μήνες συνολικά 118 οχήματα έχουν σημανθεί με αυτοκόλλητο ειδοποιητήριο προς τους ιδιοκτήτες τους για να τα απομακρύνουν εντός 45ημερών από τα σημεία, όπου τα έχουν ακινητοποιήσει. Αρκετοί από τους ιδιοκτήτες ανταποκρίθηκαν θετικά και τα απομάκρυναν εντός της σχετικής προθεσμίας, ενώ 11 οχήματα μετά την παρέλευση της σχετικής προθεσμίας περιήλθαν στην κατοχή του Δήμου και μεταφέρθηκαν σε χώρο ανακύκλωσης οχημάτων. Ζητάμε τη συνεργασία των πολιτών για να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης και σ΄αυτό τον τομέα.” δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σωτ. Αντωνίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος