Με πολυήμερες εκδηλώσεις που έχουν ξεκινήσει από τις 2 Απριλίου και διαρκούν έως τις 23 του μήνα, ο Δήμος Λεβαδέων γιορτάζει το Πάσχα.
Μεταξύ αυτών και ο διαγωνισμός καλύτερου λάκκου. Όπως σημειώνει ο Δήμος: “Ο Δήμος Λεβαδέων στηρίζει την αναβίωση του ρουμελιώτικου Πάσχα ώστε οι κάτοικοι της πόλης μας να βγουν στις γειτονιές για να γιορτάσουν με τον παραδοσιακό τρόπο το Πάσχα της Λιβαδειάς και διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το διαγωνισμό του καλύτερου λάκκου.
Τα στοιχεία που λαμβάνονται υπόψη για την βράβευση του καλύτερου λάκκου είναι ο τρόπος ψησίματος του αρνιού (κλήματα, χειροκίνητη περιστροφή σούβλας), ο αριθμός των αρνιών, ο αριθμός των παρευρισκομένων, η μουσική, αλλά κυρίως το κέφι της παρέας. Ο καλύτερος λάκκος θα κερδίσει ως έπαθλο ένα αρνί και 10 κιλά κρασί.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τη Μ. Πέμπτη στο τηλ. 22613-50812″.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος