Κυκλοφοριακό έμφραγμα έχει δημιουργηθεί στη Λεωφόρο Αθηνών, καθώς εκεί διοχετεύονται υποχρεωτικά όλα τα οχήματα που κινούνται στην Αττική Οδό, λόγω των έργων συντήρησης που πραγματοποιούνται στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου Ασπροπύργου, έως τον κόμβο της Λεωφόρου Φυλής.
Οι εργασίες που γίνονται στην σήραγγα των Λιοσίων και θα κρατήσουν μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, έχουν ως επακόλουθο τον αποκλεισμό των εισόδων στον αυτοκινητόδρομο, από την Ελευσίνα μέχρι και την περιφερειακή Αιγάλεω.
Οι εναλλακτικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι οδηγοί είναι συγκεκριμένες. Τα οχήματα που κατευθύνονται προς το κέντρο της Αθήνας εκτρέπονται στην Λεωφόρο Αθηνών. Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Λαμία, επίσης εκτρέπονται προς Λ. Αθηνών και στη συνέχεια στρίβουν αριστερά στον Κηφισό, στο ύψος των ΚΤΕΛ. Ενώ τα οχήματα με προορισμό το αεροδρόμιο κάνουν έναν μεγάλο κύκλο, ακολουθώντας την Λ. Αθηνών, στη συνέχεια στροφή στον Κηφισό και επανείσοδο στην Αττική Οδό από τον κόμβο Μεταμόρφωσης.
Ωστόσο, καθώς μεγάλος αριθμός φορτηγών από τον Ασπρόπυργο όπου βρίσκονται πολλές εταιρείες logistics εκτρέπεται πλέον στη Λ. Αθηνών, δυσχεραίνεται ακόμη περισσότερο η κυκλοφορία, ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών στη σήραγγα των Λιοσίων, μόνο τα οχήματα έκτακτης ανάγκης θα διέρχονται κανονικά από το αποκλεισμένο τμήμα με τη συμβολή της Τροχαίας.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Κοβός
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος